Вразливі категорії з прифронтових територій отримуватимуть скраплений газ безкоштовно

Дата: 10.07.2024 14:33
Кількість переглядів: 104

 

Фото без опису


Це стане можливим у рамках експериментального проєкту. 
Нараду з цього приводу провели Віцепрем’єр-міністр України – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук та заступник голови області Євген Іванов.

На зустрічі були присутні представники міністерств, керівництво обласної військової адміністрації, керівники територіальних управлінь та відомств України в Харківській області, структурних підрозділів ОВА, підприємств та організацій, начальники районних адміністрацій та інші. До наради в режимі онлайн долучився начальник Харківської РВА Володимир Усов.

У ході наради спільно з усіма її учасниками обговорили алгоритм реалізації проєкту, залучення міжнародних партнерів та інші проблемні питання. 
Євген Іванов зазначив, що питання забезпечення людей скрапленим газом є одним з пріоритетних на сьогодні. Це особливо стосується тих територій, де зараз ведуться бойові дії і тих районів, які були деокуповані. Спільно з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України ведеться робота над тим, щоб якнайшвидше забезпечити людей в області газом до зимового періоду.

Наразі експериментальний проєкт проходить погодження із центральними органами виконавчої влади, після чого Міненергетики направить його на розгляд до Уряду.

Харківська обласна військова адміністрація
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора