Доцільність проведення тендерних закупівель розглянули на засіданні робочої групи «Прозорість та підзвітність»

Дата: 07.06.2024 20:02
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

Під час засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» під головуванням заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова розглянули доцільність проведення тендерних закупівель.
У засіданні взяли участь представники місцевої влади, громадськості та правоохоронних органів. До заходу в режимі онлайн долучився начальник Харківської РВА Володимир Усов.
У межах засідання учасники обговорили хід відновлення одного з гуртожитків у м. Дергачі, будівлю якого було пошкоджено внаслідок обстрілів російських окупантів у 2022 році. За рік об’єкт внесли до програми з відновлення.

Як зазначив Євген Іванов, відновлення гуртожитку відбувається коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. У ході робіт було замінено підрядників, наразі відновлення відбувається згідно з планом. При перевірці тендерної документації порушень чи можливих корупційних складових виявлено не було.

Також учасники засідання розглянули стан проведення публічних закупівель Південною міською радою у 2023-2024 роках. Витрати стосувалися оплати за комунальні послуги, благоустрій та оперативні аварійно-відновлювальні роботи. Під час перевірок грубих порушень виявлено не було.
Крім цього, в межах засідання обговорили питання проведення капітального ремонту укриттів у Богодухівському та Лозівському районах області.

Харківська обласна військова адміністрація



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора