Харківщина отримала гуманітарну допомогу

Дата: 07.06.2024 14:00
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

Харківщина отримала гуманітарну допомогу від Міністерства закордонних справ Німеччини та Федерального агентства з технічної допомоги.
На потреби Харківської області передали масштабну партію генераторів потужністю від 20 до 50 кВт, розподільники електроенергії для них, спальні мішки, теплові гармати з комплектуючими, «буржуйки», відбійні молотки та віброплити, мережеві подовжувачі тощо.

Частина першої партії генераторів була надана Пісочинській громаді. Також гуманітарну допомогу розподілили між Балаклійською, Чугуївською та Богодухівською територіальними громадами, Харківськими тепловими мережами. Генератори використовуватимуть для підсилення об’єктів критичної інфраструктури на випадок довготривалої відсутності світла. 

Заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов подякував міжнародним партнерам за вагому допомогу і увагу до потреб деокупованих та постраждалих населених пунктів Харківської області.  На базі Регіонального офісу міжнародного співробітництва буде і надалі проводитися робота для забезпечення життєдіяльності регіону.

Харківська обласна військова адміністрація
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора