У Харкові триває робота з виконання мобілізаційних заходів

Дата: 29.05.2024 14:36
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

 

Сьогодні відбулася нарада з питань забезпечення виконання заходів загальної мобілізації у районах м. Харкова під головуванням начальника Харківської РВА Володимира Усова.

У нараді взяли участь представники Харківської міської ради, адміністрацій районів міста, ТЦК та СП Харкова та області, правоохоронних органів.

На зустрічі обговорили процес комплектації окремих військових частин та виділення транспортних засобів на потреби військових. Крім цього, учасники звернули увагу на відповідальності керівників підприємств за неналежне виконання своїх обов’язків стосовно оповіщення військовозобов’язаних працівників згідно з чинним законодавством.

Також розглядалося питання діяльності комісій для розгляду питань надання військовозобов’язаним відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації. Дані комісії функціонуватимуть при районних ТЦК та СП для розгляду питань, пов’язаних із відстроченням призову на службу осіб згідно з чинним законодавством. До складу комісій включені представники Харківської РВА та адміністрацій м. Харкова, ТЦК та СП.

Начальник Харківської РВА Володимир Усов визначив відповідні завдання для забезпечення ефективності мобілізаційних процесів у районах Харкова.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора