У ХОВА на засіданні групи «Прозорість та підзвітність» розглянули перебіг забезпечення лісоматеріалами для будівництва фортифікаційних споруд

Дата: 25.05.2024 16:14
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

Перебіг забезпечення лісоматеріалами для будівництва фортифікаційних споруд розглянули на засіданні групи «Прозорість та підзвітність» у Харківській ОВА.
Засідання робочої групи відбулося під головуванням заступників начальника ХОВА Михайла Харнама та Євгена Іванова, за участі правоохоронців, представників профільних департаментів та структурних підрозділів, очільників лісництв. 

У форматі онлайн до засідання долучився начальник Харківської РВА Володимир Усов.
Упродовж 2023 та 2024 років Харківська ОВА уклала 201 договір на постачання лісоматеріалів хвойних порід для будівництва фортифікаційних споруд. Договори, які були укладені торік, виконані повністю. 

Станом на сьогодні за дорученням начальника ХОВА Олега Синєгубова продовжуються перевірки щодо будівництва фортифікаційних споруд та постачання будматеріалів за укладеними договорами з підрядниками.
Наразі підрядні організації виконують замовлення за 154 договорами, які було укладено цьогоріч. Відсоток виконання робіт складає 70%.

Поставки деревини здійснюються підрядниками та лісництвами Харківщини та інших регіонів країни. 
Як зазначив заступник начальника ХОВА Михайло Харнам, згідно з договорами оплата за поставлену деревину відповідної якості відбувається після двох тижнів, як були виконані роботи.

Наразі було відправлено запити щодо кількості та якості деревини з умовою доставки на місце проведення будівельних робіт.

Харківська обласна військова адміністрація



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора