Відбулося засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області

Дата: 24.05.2024 19:36
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

Відбулося засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області під головуванням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

У засіданні взяв участь начальник Харківської РВА Володимир Усов.
На зустрічі наголосили, що купатися у водоймах під час літнього періоду на Харківщині буде заборонено згідно з рекомендаціями Державної комісії з питань ТЕБ та НС. Аналогічні рішення приймуть на рівні громад, у тому числі й Харківського району.

За словами Олега Синєгубова, питання щодо водних об'єктів вирішуватимуться індивідуально за умови наявності можливостей підготувати місця масового відпочинку.
Крім цього, під час засідання учасники обговорили функціонування Пунктів незламності та визначення алгоритму дій на літній період 2024 року.

Керівник області доручив начальникам РВА та головам громад затвердити перелік з графіками роботи Пунктів незламності на літній період з можливістю надавати в них базові послуги для людей. 
Також учасники засідання розглянули стан утримання та створення місць забору води для потреб пожежогасіння у населених пунктах та стан протипожежного водопостачання у Харківській області. Керівництву районів та громад доручили провести роботу з ремонту несправних водонапірних веж, пожежних гідрантів тощо.

Харківська обласна військова адміністрація



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора