Підрядники відзвітували про виконання робіт під час будівництва фортифікацій на Харківщині

Дата: 15.05.2024 14:30
Кількість переглядів: 124

Фото без опису


На засіданні обласної робочої групи «Прозорість та підзвітність» під головуванням заступників начальника Харківської ОВА Євгена Іванова та Михайла Харнама йшлося про перевірку поставок деревини для будівництва фортифікаційних споруд за укладеними договорами з підрядниками.

У 2023 році Харківська ОВА уклала 47 договорів на постачання лісоматеріалів для будівництва фортифікаційних споруд на більш як 77,5 мільйонів гривень. Цим коштом було поставлено майже 20 тисяч кубометрів деревини, що склало 100% обсягу. Цьогоріч було укладено 154 договори на загальну суму 223,5 мільйона гривень.

Як зазначив перший заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу ХОВА Едуард Яровой, станом на сьогодні ще триває будівництво фортифікаційних споруд та поставка деревини.

Роботи з поставок лісоматеріалів та деревини виконуються згідно з договорами, попри загострення безпекової ситуації в Харківській області.

За словами Михайла Харнама, загалом за напрямком будівництва фортифікаційних споруд працюють близько 30 цивільних підприємств, понад 500 працівників та більш як 200 одиниць техніки.
У межах засідання заслухали та перевірили результати роботи перших 3 представників підрядних організацій. Такий формат роботи набуватиме системного характеру.

Результати перевірок усіх залучених у процес будівництва форифікацій підрядних організацій будуть озвучені представникам медіа на загальному прес-брифінгу.

Харківська обласна військова адміністрація

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора