Олег Синєгубов з робочим візитом відвідав Лозівський район

Дата: 02.05.2024 17:06
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

 

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов та голова Харківської облради Тетяна Єгорова-Луценко відвідали Лозівський район та оглянули медичні установи у громадах.
Зокрема, вони завітали до Центру комплексної реабілітації осіб з інвалідністю «Сяйво життя» у Лозівській громаді. У 2020 році Центр отримав ліцензію на проведення медичної практики за напрямками організація та управління охороною здоров’я, педіатрія.

Завдяки обласному проєкту «Разом у майбутнє» на суму 1,5 мільйона гривень у 2021 році в Центрі було створено відділення соціальної реабілітації для молоді з інвалідністю після 18 років. 
Також у Лозівській громаді запрацювало реабілітаційне відділення, яке надає допомогу мешканцям місцевої громади, прилеглим населеним пунктам та ВПО.
Сталу роботу закладу забезпечують 20 фахівців з мультидисциплінарної команди.

Як розповів Олег Синєгубов, протягом лютого-березня 2024 року 18 фахівців реабілітаційного відділення взяли участь у тренінгах і отримали сертифікати в межах проєкту «Зміцнення спроможності надання послуг фізичної реабілітації в Україні» за підтримки МОМ, яка входить до системи ООН.
Загальна сума коштів, витрачених із бюджету територіального медичного об'єднання на ремонт та закупівлю медичного оснащення, меблів і устаткування становить 7 мільйонів гривень. 
Детальніше про візит начальника Харківсьої ОВА до Лозівського району дивіться у відео.

Харківська обласна військова адміністрація



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора