У Харківській ОВА відбулось чергове засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність»

Дата: 26.04.2024 16:20
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

 

Під головуванням заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова відбулося  чергове засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність», під час якого учасники обговорили тендерні закупівлі в області.
До засідання робочої групи в режимі онлайн доєднався начальник Харківської РВА Володимир Усов.
Під час зустрічі було розглянуто результати діяльності робочих груп «Прозорість і підзвітність» Харківського та Богодухівського районів з початку 2024 року.
Володимир Усов наголосив, що за цей рік запити від громадських організацій щодо порушень до районної робочої групи не надходили.
За словами заступника начальника Богодухівської РВА Олександра Дейнеки, за звітний період у районі було здійснено 8 засідань, на яких опрацювали 13 тендерних закупівель. Зокрема, здійснювали контроль за використанням коштів, спрямованих на придбання медичного перев'язувального матеріалу на засоби для підготовки Сил оборони, соціальне забезпечення, проєкт будівництва, ремонту захисних цивільних споруд тощо.
На засіданні також обговорили доцільність реалізації проєктів аварійно-відновлювальних робіт у багатоквартирному будинку та гуртожитку Старого Салтова, які постраждали від російських обстрілів.
Як зазначив Євген Іванов, через невідповідність робіт договір з підрядниками було розірвано. Наразі оголошено новий тендер для того, щоб закінчити будівництво в найкоротші терміни.
Харківська обласна військова адміністрація



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора