У Харківській РВА обговорили проведення заходів мобілізації в районах Харкова

Дата: 18.04.2024 09:33
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

 

Про посилення роботи з оповіщення військовозобов'язаних на підприємствах Харкова йшлося на нараді під головуванням начальника Харківської РВА Володимира Усова.
У заході взяли участь представник Дергачівського міжрайонного відділу управління СБУ в Харківській області, Харківського обласного центру комплектування та соціальної підтримки, працівники Харківської міської ради, адміністрацій районів Харкова, територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки районів міста, правоохоронних органів, представники підприємств.

Зокрема учасники наради обговорили випадки недопуску представників РТЦК та СП на територію деяких підприємств для доступу до перевірок стосовно наявності мобілізаційних ресурсів.

За підсумками наради керівник району доручив активізувати роботу груп оповіщення на підприємствах, установах та організацій м. Харкова незалежно від форм власності.

Володимир Усов наголосив на відповідальності керівників підприємств за порушення порядку ведення обліку військовозобов'язаних та необхідності налагодження взаємодії з представниками РТЦК та СП для забезпечення виконання необхідних заходів у сфері мобілізації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора