Володимир Усов провів робочу нараду

Дата: 17.04.2024 18:00
Кількість переглядів: 174

Фото без опису

 

Начальник Харківської РВА Володимир Усов  провів робочу нараду
На заході були присутні начальник Харківського РТЦК та СП Сергій Сіроус, представники територіальних громад та правоохоронних органів району, ГУ Державної податкової служби у Харківській області.

Основне обговорення стосувалося виконання мобілізаційних завдань у громадах Харківського району. Володимир Усов наголосив на підвищенні ефективності мобілізаційних процесів та виконання необхідних заходів у сфері мобілізації на території району, зокрема підвищення рівня оповіщення працюючих громадян призовного віку на підприємствах.  

У ході наради обговорено подальшу взаємодію громад з Головним управлінням ДПС у Харківській області та спільні заходи щодо наповнення місцевих бюджетів, а саме інформування населення щодо своєчасного декларування доходів, сплати орендної плати за землю, земельного податку та податку на нерухоме майно.

Також представник КУ «Обласний центр підготовки населення до національного спротиву» Володимир Тріщенко повідомив учасників наради, що найближчим часом розпочнуться практичні заняття з навчання за програмою базової військової підготовки у громадах Харківського району.  
Такі навчальні програми включатимуть у себе заняття із тактичних навичок, володіння стрілецькою зброєю, надання первинної медичної допомоги тощо.

Володимир Усов зазначив, що широке залучення громадян до формування патріотичної свідомості, підготовка населення до національного спротиву, набуття ними знань та практичних вмінь допоможуть зберегти життя в умовах війни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора