ООН допоможе Харківській області підготуватися до зимового сезону

Дата: 08.04.2024 10:39
Кількість переглядів: 87

Фото без опису


Начальник ХОВА Олег Синєгубов зустрівся з координаторкою системи ООН в Україні Деніз Браун та головою Управління ООН із координації гуманітарних справ в Україні Сарою Гілдінг дер Ведувен.
До зустрічі долучилися керівники Дергачівської, Чугуївської, Великобурлуцької, Куп’янської, Вовчанської, Золочівської громад.

На початку обговорення Олег Синєгубов наголосив, що через масовані обстріли росії у Харкові значно постраждала критична інфраструктура. Окрім того, він підкреслив необхідність ремонтів у місцях компактного проживання, адже через російську агресію кількість людей, яким потрібне тимчасове помешкання, зростає.
За словами начальника Харківської ОВА, основна проблема наразі – знищення енергогенеруючих підприємств. Тому вже зараз розпочато підготовку до нового опалювального сезону. Планується забезпечити багатоповерхові будинки міста генераторами та паливом, а також насичувати мережу області портативними зарядними станціями.

Координаторка системи ООН в Україні висловила співчуття у зв’язку із загибеллю жителів Харківщини унаслідок російських обстрілів. Сара Гілдінг дер Ведувен зазначила, що підтримка регіону ООН продовжиться, аби допомогти людям, що страждають від війни.

Харківська обласна військова адміністрація



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора