У Харківській РВА підбили підсумки роботи районної комісії з питань евакуації у 2023 році

Дата: 28.03.2024 16:58
Кількість переглядів: 127

Фото без опису

 

Сьогодні відбулося засідання районної комісії з питань евакуації під головуванням заступника начальника Харківської РВА Андрія Андрєєва.

У ньому взяли участь працівники Харківської РВА, представники ДСНС, правоохоронних органів, територіальних громад району.

На засіданні було підбито підсумки роботи районної комісії з питань евакуації у 2023 році та визначено завдання комісії на поточний рік. Також учасники засідання розглянули питання стосовно проведення розрахунків обов’язкової евакуації населення та порядку організації оповіщення в громадах із залученням підрозділів Національної поліції та ДСНС.

Особливу увагу було зосереджено на організації евакуації дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з інвалідністю та похилого віку у безпечні райони.

Окремо учасники засідання розглянули порядок взаємодії органів влади з підприємствами, які не перебувають у комунальній власності, та обговорили питання щодо відпрацювання дій при проведенні евакуації із залученням цих установ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора