Відбулось засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати

Дата: 28.03.2024 14:05
Кількість переглядів: 139

Фото без опису

 

Під головуванням заступника начальника Харківської РВА Андрія Андрєєва відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

На засіданні  розглядалися питання погашення такої заборгованості до Пенсійного фонду.

У роботі комісії взяли участь представники Головного управління Пенсійного фонду України в Харківській області, відділу поліції № 3 ХРУП № 1 ГУНП в Харківській області, управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Харківській області, управління соціального захисту населення та фінансового управління Харківської РВА.

Було заслухано представників підприємств, що мають заборгованість із заробітної плати, сплати єдиного соціального внеску та платежів до Пенсійного фонду про причини виникнення заборгованості та шляхи її погашення.

За підсумками засідання тимчасової комісії було напрацьовано алгоритм подальших дій. Керівникам підприємств, установ, організацій рекомендовано у найкоротший термін забезпечити погашення заборгованості із заробітної плати, сплати єдиного соціального внеску та інших платежів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора