Делегації Посольств Канади та Швеції відвідали Харківську область

Дата: 25.03.2024 14:26
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

 

Делегації Посольств Канади та Швеції відвідали Харківську область.
Із ними зустрілися начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, його заступник Євген Іванов та харківський міський голова Ігор Терехов.
Під час зустрічі з Надзвичайними та Поважними Послами країн, що надають фінансування Фонду «Партнерство задля стійкості України», підняли питання відновлення Харківщини, особливо на деокупованих територіях.
Крім того, під час зустрічі обговорили поточну ситуацію в регіоні та наслідки однієї з наймасованіших ракетних атак на об’єкти критичної інфраструктури області, що сталася 22 березня.
За словами Надзвичайного і Поважного Посла Канади в Україні Наталки Цмоць, міжнародні партнери продовжуватимуть працювати над допомогою Україні не лише військовою підтримкою, але і відновленням, гуманітарною допомогою.
Також під час зустрічі обговорили подальшу роботу у напрямку відновлення комунікацій та критичної інфраструктури Харківської області, що зазнала руйнувань внаслідок атак російських окупантів.
Як зазначив начальник ХОВА Олег Синєгубов, посилення обороноздатності регіону та відновлення постраждалих і деокупованих територій наразі є пріоритетними завданнями. Спільними зусиллями сьогодні усуваються наслідки ударів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора