Відбулося засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність»

Дата: 08.03.2024 12:13
Кількість переглядів: 93

 

Фото без опису

Відбулося засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» під головуванням заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова. До нього долучився начальник Харківської РВА Володимир Усов.

На засіданні було розглянуто закупівлі, проведені департаментами та структурними підрозділами ХОВА в минулому році.Управлінням розвитку промисловості Харківської ОВА торік було здійснено 5 публічних закупівель на загальну суму майже 52 тисячі гривень. При перевірці тендерної документації порушень або наявності корупційних складових не виявлено.

Також учасники засідання обговорили доцільність реалізації деяких проєктів в Ізюмському та Харківському районах області.
Так, у Малоданилівській громаді реалізовуватимуть проєкт «Послуги з видалення аварійних, сухостійних дерев та часткове їх обрізання на території Малої Данилівки». Селищний голова громади наголосив, що на визначені послуги є великий запит від місцевого населення.
Проєкт у громаді реалізовуватимуть спільно з Державною екологічною інспекцією. Наразі розробляється проєктно-кошторисна документація.

Окрему увагу приділили планам із придбання дитячого майданчика та вуличних тренажерів у Куньєвській територіальні громаді Ізюмського району, а також закупівлю нових меблів до одного з місцевих дитсадочків. При перевірці цих проєктів порушень виявлено не було.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора