26 лютого – День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

Дата: 26.02.2024 09:27
Кількість переглядів: 152

Фото без опису

Війна рф проти України почалася з окупації  Криму. Саме 26 лютого 2014 року до Верховної Ради Автономної Республіки Крим вийшли тисячі кримських татар, українців та представників інших національностей, аби чинити спротив російській окупації та заявити світові про цілісність України. Незважаючи на це, ворог захопив владу на півострові, провівши в березні псевдореферендум щодо статусу Криму.

Цей акт порушення норм і принципів міжнародного права, суверенітету та територіальної цілісності України став відправною точкою злочинних дій окупанта. Вісім років потому Крим став базою для рф під час вторгнення на материкову частину України.

Наразі росіяни продовжують здійснювати репресії, обшуки і незаконні затримання громадян України в Криму. Країна-агресор цинічно нехтує основоположними правами і свободами людини та міжнародним правом. Попри все, кримські татари, українці та представники інших національностей, які мешкають в Автономній Республіці Крим, і дотепер чинять спротив окупації півострова.

Цивілізований світ не визнав Крим частиною рф. Він неодмінно повернеться до України, а над Верховною Радою Криму замайорить жовто-синій прапор. Робімо все, щоб це якнайшвидше стало реальністю!
Крим – це Україна!

З повагою
начальник Харківської районної військової адміністрації                 Володимир Усов



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора