У Харківському районі продовжує діяльність робоча група «Прозорість та підзвітність»

Дата: 28.02.2024 16:45
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

Практичні аспекти законодавства у сфері публічних закупівель обговорили на черговому засіданні робочої групи під головуванням заступника начальника ХРВА Андрія Андрєєва.

У засіданні взяли участь начальник Харківської РВА Володимир Усов, керівники структурних підрозділів адміністрації, представники силових структур, голови територіальних громад району.

Учасники засідання розглянули питання процесу публічних закупівель у громадах та механізмів контролю за дотриманням чинного законодавства у цій сфері. Особливу увагу було звернено на правила проведення тендерних закупівель, права та обов’язки сторін таких закупівель і попередження здійснення правопорушень.

За час діяльності робочої групи на офіційному вебсайті Харківської РВА було створено розділ «Публічні закупівлі», у якому міститься інформація про завершені та актуальні тендери. Також можна повідомити про можливі корупційні прояви, у тому числі й у проведенні тендерних закупівель, за посиланням: https://khrda.gov.ua/prozorist-i-pidzvitnist-16-27-16-22-02-2024/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора