У Харківській РВА відбулося засідання  комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 22.10.2024 16:00
Кількість переглядів: 9

Фото без опису

Рішення про вибуття малолітньої дитини та повнолітнього зі складу двох прийомних сімей, які функціонують на території Харківського району, схвалили на засіданні комісії з питань захисту прав дитини.
Засідання пройшло під головуванням начальника Харківської районної військової адміністрації Володимира Усова та за участю його заступника Андрія Андрєєва.

До обговорення питань у режимі ZOOM-конференції долучилися батьки-вихователі дітей.
Малолітня дитина виведена зі складу прийомної сім'ї у зв'язку із влаштуванням  її під опіку. Повнолітній виявив бажання вести самостійний спосіб життя. 

Як зазначив Володимир Усов, у Харківському районі діють 18 прийомних сімей та 14 ДБСТ, в яких виховуються 130 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа.
Підтримці сімей і дітей приділяється максимальна увага. Також заохочуються родини, які готові подарувати дитині любов і сімейний затишок.

Фахову консультацію для тих, хто готовий взяти до своєї сім’ї дитину, можна отримати: зателефонувавши за номерами служби у справах дітей Харківської РВА  057 777 57 27, 057 777 57 64. 
Також можна зателефонувати на гарячу лінію 0 800 300 823, яка працює з 9:00 до 17:00 на базі Харківського обласного центру соціальних служб.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора