Хід виконання мобілізаційних заходів у громадах Харківського району

Дата: 30.08.2024 17:12
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

Хід виконання мобілізаційних заходів у громадах Харківського району обговорювали на нараді під головуванням начальника Харківської РВА Володимира Усова.

Захід пройшов за участі заступників начальника Харківської РВА Андрія Андрєєва та Олега Товстолиткіна, начальника Харківського РТЦК та СП Сергія Сіроуса, представників територіальних громад, правоохоронних органів району. 

Сергій Сіроус доповів присутнім про  результати  виконання планових мобілізаційних завдань в розрізі громад району. 
У ході розгляду поточної ситуації щодо виконання плану мобілізації учасники заходу обговорили проблемні питання, які наразі потребують особливої уваги, та деталі наступних завдань.  

Також  під час наради  представник КУ «Обласний центр підготовки населення до національного спротиву» Володимир Тріщенко розповів як проходить підготовка населення Харківського  району  до національного спротиву. 
Наразі практичні заняття  за програмою базової військової підготовки проходять у навчальних групах, які сформовані у Малоданилівській, Пісочинській та Роганській територіальних громадах. Загалом  до навчання залучено 100 слухачів. 

Володимир Усов  зазначив, що підготовка до національного спротиву є важливою складовою забезпечення безпеки країни та запропонував головам громад  долучатися до ініціативи у своїх громадах. 

Наступний курс базової підготовки мешканців Харківського району  до національного спротиву розпочнеться у жовтні цього року Дізнатися деталі щодо наступних навчань можна за номером телефону Центру: (099) 683 46 62 або адресою електронної пошти: khocns@ukr.net
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора