Нараду з питань забезпечення виконання заходів загальної мобілізації у районах м. Харкова провів начальник Харківської РВА Володимир Усов

Дата: 30.08.2024 15:05
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

Нараду з питань забезпечення виконання заходів загальної мобілізації у районах м. Харкова провів начальник Харківської РВА Володимир Усов.

Серед учасників заходу – заступники начальника ХРВА Андрій Андрєєв,  Олег Товстолиткін,  представники Харківської міської ради, адміністрацій районів міста, територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Харківської області та районів Харкова. 

Основне обговорення стосувалося подальшого виконання мобілізаційних завдань на території міста. Також учасники звернули увагу на актуальні питання співпраці між представниками адміністрацій районів Харкова, територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки та Національною поліцією. 
Також на зустрічі обговорили забезпечення підприємствами Харкова військових формувань необхідними транспортними засобами і технікою. 

Володимир Усов наголосив на підвищенні ефективності мобілізаційних процесів та виконання необхідних заходів у сфері мобілізації, зокрема підвищення рівня оповіщення працюючих громадян призовного віку на підприємствах, установах та організаціях міста Харкова.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора