На території Харківського району перевірятимуть облаштування блокпостів та прилеглі до них автомобільні дороги

Дата: 02.08.2024 15:43
Кількість переглядів: 91

Фото без опису


Начальник Харківської РВА Володимир Усов провів нараду з представниками територіальних громад району щодо стандартів облаштування блокпостів у районі з урахуванням безпекової складової, профілактики ДТП та запобігання ускладненню руху в місцях їхнього розташування.

У зустрічі взяли участь заступники начальника ХРВА Андрій Андрєєв та Олег Товстолиткін, комендант Харківського району, командир ТГ «Слобода» Сергій Божко, представники Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області, ДП «Дороги Харківщини», Національної поліції, Патрульної поліції та представники громад району.

Учасники наради обговорили шляхи виконання поставлених завдань у сфері перевірки оснащення блокпостів згідно з чинним законодавством. Також було наголошено на важливості безпекової складової організації дорожнього руху на прилеглих до блокпостів дорогах. Як зазначив Володимир Усов, першочерговим завданням є перевірка належних умов роботи блокпостів, щоб мінімізувати ризики як для учасників дорожнього руху, так і для військовослужбовців.

«Особливе значення мають потреби стратегічного характеру в облаштуванні контрольно-пропускних пунктів під час воєнного стану. Спільними зусиллями залучених служб зможемо досягти максимального рівня безпеки та ефективності встановлених блокпостів», – розповів начальник Харківської РВА.

За підсумками зустрічі було заплановано перелік заходів для виконання поставлених завдань з перевірки відповідного облаштування блокпостів у Харківському районі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора