У Харкові тривають планові мобілізаційні заходи

Дата: 23.07.2024 13:00
Кількість переглядів: 81

Фото без опису


Питання мобілізації обговорили на нараді, яка пройшла під головуванням начальника Харківської РВА Володимира Усова за участі керівників ТЦК та СП міста й області, представників Харківської міської ради, адміністрацій районів Харкова та правоохоронних органів.

Під час зустрічі учасники приділили увагу процесу оповіщення військовозобов’язаних, у тому числі на підприємствах Харкова.

Окремо обговорили аспекти, пов’язані з оновленням військовозобов’язаними своїх облікових даних. Начальник Харківської РВА нагадав, що встановлений законодавством строк такого оновлення сплив 16 липня. Наразі громадяни ще можуть актуалізувати свої дані в ТЦК та СП або мобільному застосунку «Резерв+». За неоновлення військово-облікових даних осіб притягуватимуть до адміністративної відповідальності та виписуватмуть штраф від 17 до 25,5 тис. гривень.

«Необхідно пам'ятати, що від повного виконання планових заходів із мобілізації залежить обороноздатність України. Тому докладаємо всіх зусиль, щоб ці процеси проходили максимально ефективно та за співпраці органів місцевого самоврядування, Національної поліції та ТЦК та СП у відповідних районах Харкова», – наголосив Володимир Усов.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора