Пісочинська громада отримала генератор великої потужності від німецьких партнерів

Дата: 20.07.2024 10:56
Кількість переглядів: 55

Фото без опису


Завдяки плідній співпраці між Харківською ОВА, Генеральним посольством Німеччини в Києві, Міністерством закордонних справ Німеччини та Федеральним агентством з технічної допомоги (THW), регіон отримав 8 генераторів великої потужності – від 170 до 500 кВт.

Також обладнання передали на потреби Борівської, Чугуївської, Старосалтівської, Новопокровської та Слобожанської територіальних громад, ГУ ДСНС у Харківській області.

Заступник начальника ХОВА Євген Іванов наголосив, що завдяки підтримці міжнародних партнерів постраждалі та деокуповані громади Харківщини зможуть забезпечити роботу критичної інфраструктури під час довготривалої відсутності світла. На базі Регіонального офісу міжнародного співробітництва ведеться подальша робота для реалізації таких позитивних проєктів.

Раніше німецькі партнери передавали Пісочинській громаді генератори потужністю від 20 до 200 кВт та необхідне обладнання до них, спальні мішки, теплові гармати з комплектуючими, «буржуйки», відбійні молотки та віброплити, мережеві подовжувачі для підготовки до майбутнього опалювального сезону.

Харківська обласна військова адміністрація
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора