У ХОВА розглянули тендерні закупівлі щодо будівництва та облаштування укриттів у навчальних закладах

Дата: 19.07.2024 10:36
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

Під час засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» під головуванням заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова розглянули тендерні закупівлі щодо будівництва та облаштування укриттів у навчальних закладах.

Зокрема, у межах засідання обговорили доцільність проведення публічної закупівлі з будівництва захисної споруди цивільного захисту в Краснопавлівському ліцеї Лозівського району та в Наталинському ліцеї Красноградського району. Євген Іванов зазначив, що до роботи з аналізу тендеру залучать профільні Департаменти ХОВА, розробників проєктної документації, підрядників та громадськість, аби уникнути можливих порушень.

Також у ході зустрічі обговорили питання доцільності проведення капітального ремонту підвальних приміщень Писарівської гімназії в Богодухівському районі. Навчальний заклад має стати опорним для кількох старостинських округів. Крім цього, споруду цивільного захисту зможуть використовувати як укриття для місцевого населення, його загальна площа складатиме 800 квадратних метрів. Сума виконання робіт на об'єкті – 17,6 мільйонів гривень.

Додатково учасники робочої групи розглянули питання доцільності ремонту частини підвальних приміщень в будівлі Феськівського дитсадочку. Після проведення ремонтних робіт у споруді цивільного захисту планують проводити офлайн-заняття.

Харківська обласна військова адміністрація



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора