Захисники північних кордонів Харківщини отримали пікап

Дата: 18.07.2024 19:00
Кількість переглядів: 76

Фото без опису


Це вже не перший позашляховик, який отримують військовослужбовці 4 прикордонного загону Державної прикордонної служби України, зазначив Володимир Усов. Цього разу повнопривідний пікап оснащений спеціальною установкою для знищення ворожих безпілотників.

Керівник регіону розповів, що таке озброєння автівки є унікальним, його установка стала першою в регіоні. Таким чином, пікап не лише підвищить мобільність підрозділу, а й надасть додаткові можливості для виявлення та нейтралізації ворожих безпілотників.

«Постійно працюємо для підвищення обороноздатності Харківщини та підтримки військових, реагуємо на потреби захисників. Наразі однією з проблем для українських підрозділів є велика кількість російських БПЛА. Установка з прицілом для збиття ворожих дронів допомагатиме військовим нищити безпілотники противника», – наголосив Володимир Усов.

Автівку вдалося придбати коштом підприємців Харківщини. Володимир Усов зазначив, що завдяки їхній підтримці напередодні на потреби прикордонників передали 55 FPV-дронів різних модифікацій та необхідне обладнання до них.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора