Завершено встановлення мобільних котелень у лікарнях, закладах освіти та культури району

Дата: 18.07.2024 18:41
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

ХОВА спільно з ЮНІСЕФ завершила встановлення мобільних котелень у лікарнях і закладах освіти та культури Мерефи, Пісочина, Дергачів, Малої Данилівки та Черкаської Лозової.

Проміжні результати співпраці Харківщини з Дитячим фондом ООН, а також реалізовані проекти та плани на наступний рік обговорили в ході засідання Регіонального офісу міжнародного співробітництва за участі начальника ХОВА Олега Синєгубова.

Він висловив вдячність Дитячому фонду ООН та особисто керівнику представництва в Україні Муніру Мамедзаде за сталу підтримку Харківщини з перших днів повномасштабної війни. Незважаючи на щоденні ворожі обстріли та терор мирного населення області з боку окупантів, ведеться постійна робота над відновленням системи опалення у громадах.

За інформацією Харківської ОВА, у межах співпраці з ЮНІСЕФ щодо підтримки комунальних установ та об'єктів інфраструктури для сталого проходження опалювального сезону впродовж поточного та наступного років модульні котельні планують встановити у Шевченківській, Ізюмській, Солоницівській, Чугуївській та Лозівській громадах області.

Харківська обласна військова адміністрація
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора