Начальник Харківської РВА Володимир Усов  провів нараду з керівниками територіальних громад району

Дата: 11.07.2024 16:50
Кількість переглядів: 83

 

Фото без опису


Основне обговорення  наради стосувалося організації та проведення заходів з виконання мобілізаційних завдань. Також було проаналізовано поточну роботу дільниць  оповіщення військовозобов’язаних у громадах району. 

Крім цього,  у ході наради   було розглянуто питання забезпечення мешканців району якісною питною водою.  
В. о. начальника Харківського районного управління  ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області Неля Рапота поінформувала  керівників громад про здійснення позапланових заходів державного нагляду комунальних підприємств, які забезпечують населення питною водою. 

«Стабільний доступ до якісної питної води всіх мешканців району можливий лише завдяки об'єднанню зусиль відповідних служб та місцевого самоврядування. Моніторинг стану питної води повинен проводитися за встановленими нормами та графіком", - зазначив Володимир Усов. 


Наприкінці зустрічі начальник ХРВА висловив подяку керівникам громад за активну участь співробітників територіальних громад і комунальних установ  у навчанні з підготовки населення до національного супротиву.  
Такі загальновійськові навчання проводяться на базі Обласного центру підготовки населення до спротиву та складаються з комплексу заходів, націлених на здобуття бажаючими знань та навичок для стримування і відсічі противника. Навчальні програми включають у себе заняття із базової військової підготовки, тактичних навичок, володіння стрілецькою зброєю, надання первинної медичної допомоги тощо.

Як зазначив Володимир Усов, мешканці Височанської, Південноміської та Мереф'янської громад вже пройшли курс загальної військової підготовки та отримали сертифікати.  

Керівник району закликав присутніх долучатися до ініціативи у своїх громадах.  
Дізнатися деталі щодо наступних навчань можна за номером телефону Центру: (099) 683 46 62 або адресою електронної пошти: khocns@ukr.net



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора