У ХРВА пройшло засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення

Дата: 10.07.2024 15:25
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

Сьогодні відбулося чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення під головуванням заступника начальника Харківської РВА Андрія Андрєєва.

Основним питанням обговорення стала підтримка вразливих категорій населення району. Так, важливим напрямком роботи Харківської РВА стала допомога внутрішньо переміщеним особам у громадах району. Із початком активних бойових дій кількість внутрішньо переміщених осіб у Харківському районі постійно збільшується. 


"Ми щоденно працюємо над тим, щоб забезпечити осіб з числа ВПО всім необхідним. Йдеться про надання житла і виплату грошової підтримки, медичну допомогу, психологічний та юридичний супровід. У співпраці з місцевою владою та волонтерськими організаціями створюємо умови для комфортного перебування внутрішньо переміщених осіб у громадах району", - зазначив Андрій Андрєєв.

Окремо обговорили поточні аспекти співпраці з міжнародними та національними організаціями для підтримки населення, яке постраждало внаслідок збройного нападу рф. 
Як наголосив заступник начальника Харківської РВА Андрій Андрєєв, питання налагодження співпраці з міжнародними, національними, громадськими організаціями, благодійними фондами, волонтерами щодо забезпечення потреб цивільного населення в районі є надзвичайно актуальним. 
Міжнародні партнери допомагають громадам оперативно реагувати на потреби постраждалих громадян. 

Питання підтримки осіб з числа ВПО та мешканців, які постраждали внаслідок російської агресії, перебувають на постійному контролі начальника Харківської РВА ВолодимираиУсова.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора