Проходьте навчання та долучайтеся до національного спротиву!

Дата: 06.07.2024 15:00
Кількість переглядів: 125

Фото без опису

Жителі Харківського району отримали сертифікати про успішне проходження курсу базової загальновійськової підготовки.

Сертифікати випускникам курсу вручив начальник Харківської РВА Володимир Усов.
Навчання тривало на базі Обласного центру підготовки населення до спротиву. Відповідно до Закону України "Про основи національного спротиву", такі навчальні курси із загальновійськової підготовки громадян проводяться для набуття українцями  необхідних навичок для захисту держави.

Окрім успішного здобуття знань, які допоможуть ефективно діяти в умовах військового спротиву та інших надзвичайних ситуацій, учасники навчань отримали неймовірні емоції та знайомства з однодумцями.
Володимир Усов висловив подяку всім учасникам навчань за їхню відданість та бажання захищати рідну землю.
"Проведення курсів із військової підготовки стало черговим кроком у зміцненні національної безпеки та підготовці населення до можливих загроз. Сьогоднішній випуск учасників свідчить про високу мотивацію жителів Харківщини до захисту своєї держави, активну громадянську позицію та готовність до будь-яких викликів", - наголосив Володимир Усов.

Керівник району також подякував начальнику Харківської ОВА Олегу Синєгубову та голові Харківської обласної ради Тетяні Єгоровій-Луценко за створення умов для проведення курсів базової загальновійськової підготовки в регіоні та зміцнення обороноздатності нашої області.

Детальніше про курси загальновійськової підготовки та інші заходи Обласного центру підготовки населення до спротиву можна дізнатися за номером телефону:(099) 683 46 62 або адресою електронної пошти: khocns@ukr.net


Проходьте навчання та долучайтеся до національного спротиву!
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора