Дергачівська центральна лікарня отримала автівку швидкої

Дата: 05.07.2024 17:46
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

Начальник Харківської РВА Володимир Усов передав автівку швидкої відділенню екстреної медичної допомоги Дергачівської центральної лікарні. 

Керівник району відзначив важливість роботи працівників екстреної медичної служби, особливо у складні часи повномасштабного вторгнення,  та подякував їм за високий  професіоналізм та витримку. 

Спецавтівка оснащена сучасним медичним обладнанням, що дозволить швидко реагувати на критичні ситуації, надавати невідкладну допомогу на місці події.  

Надання медикам автомобіля стало можливим  завдяки БО «БФ «Незламна родина», МГО «Рада з екологічної безпеки», друзям з Бельгії - Rotary Rotselaar, Thierry Monteyne, Olivier Claesens та волонтерській спільноті Sociaal Project «Ukraine Mission of Ihor Vitenko».

"Спільно з українськими та міжнародними партнерами продовжуємо  підтримувати медичну сферу у громадах району. Це становить одне із пріоритетних завдань на сьогодні, коли жителі району потребують оперативної медичної допомоги, особливо після обстрілів ворога," - зазначив Володимир Усов.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора