На відпочинок до Закарпаття та Київщини вирушили 18 дітей Харківського району

Дата: 01.07.2024 14:00
Кількість переглядів: 80

Фото без опису


Загалом до оздоровчих таборів «Артек», розташованих у Свалявському районі Закарпатської області та у місті Київ, поїхали 114 дітей області. На відпочинок до таборів вирушили діти-сироти, а також діти, позбавлені батьківського піклування, діти українських Захисників і Захисниць, діти осіб, визнаних учасниками бойових дій, діти, зареєстровані як внутрішньо переміщені особи та діти з малозабезпечених сімей.

Як зазначила заступниця начальника ХОВА Віта Ковальська, питання оздоровлення дітей Харківщини перебуває на постійному контролі керівника області.

Поїздка дітей до таборів «Артек» стала можливою завдяки Уряду України та Міністерству соціальної політики України. Саме вони надали відповідні путівки.

Зміна в таборах триватиме 21 день. Для дітей підготували тематичні майстер-класи, екскурсії, турпоходи, а також заняття з протимінної безпеки та правил поводження під час повітряної тривоги.

Усього для дітей із Харківської області у таборах «Артек» на Закарпатті та в місті Київ передбачено 11 змін. Три попередні зміни відвідали майже 200 дітей із Харківщини.

Харківська обласна військова адміністрація

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора