Відбулося чергове пленарне засідання депутатів Харківської районної ради VIII скликання

Дата: 28.06.2024 13:42
Кількість переглядів: 215

Фото без опису

Відбулося чергове пленарне засідання депутатів Харківської районної ради VIII скликання під головуванням Олександра Цупила.

Депутати розглянули більше 20 питань порядку денного в режимі онлайн. До засідання доєднався начальник Харківської РВА Володимир Усов.

Серед питань, які розглянули депутати під час пленарного засідання сесії, були затвердження Програми з мобілізаційної підготовки та мобілізації в Харківському районі, внесення змін до Програми допризовної підготовки, військово-патріотичного виховання молоді та призову громадян України на строкову військову службу в Харківському районі та хід виконання Програми юридичного обслуговування Харківської районної державної адміністрації.

Крім цього, учасники засідання внесли зміни до бюджету району на поточний рік та ухвалили рішення про присвоєння звання почесного громадянина трьом видатним жителям Харківського району. Також на сесії розглянули питання, що стосувалися діяльності районної ради.


Володимир Усов поінформував депутатський корпус про поточну ситуацію у прикордонних територіальних громадах району та основні виклики, які сьогодні стоять перед Харківською РВА.

Керівник району подякував депутатам за співпрацю у вирішенні питань у межах пріоритетних напрямків роботи адміністрації в умовах воєнного стану.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора