Із нагоди Дня Конституції України працівники Харківської РВА отримали відзнаки

Дата: 28.06.2024 12:37
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

Із нагоди Дня Конституції України працівники Харківської РВА отримали відзнаки за особливі успіхи у професійній діяльності.
За дорученням начальника Харківської РВА Володимира Усова подяки та грамоти фахівцям вручив його заступник Андрій Андрєєв.

Як зазначив Андрій Андрєєв, цінності, закладені в Конституції України є незмінними – це справедливість, свобода та незалежність. Своїми сумлінністю та відповідальністю держслужбовці щоденно зміцнюють українську правову систему, відповідають на поставлені перед Україною воєнні виклики в гуманітарній, соціальній та економічній сферах.

Грамоти та подяки начальника Харківської РВА за сумлінне виконання службових обов’язків, активність, особисту ініціативу та досягнення високих результатів у професійній діяльності були нагороджені працівники управління соціального захисту населення, управління економічного розвитку, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури, архівного відділу, служби у справах дітей, відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту, юридичного відділу апарату Харківської РВА.

Також почесною грамотою Харківської обласної військової адміністрації була відзначена перша заступниця начальника управління соціального захисту населення Харківської РВА Оксана Пімкіна.

Андрій Андрєєв подякував працівникам адміністрації за самовіддане та професійне виконання службових обов’язків у складні часи повномасштабного вторгнення та додав, що наразі кожен громадянин має щоденно захищати конституційні цінності нашої держави на своєму фронті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора