У Харківській РВА відбулось чергове засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії

Дата: 27.06.2024 17:00
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

Чергове засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Харківській районній державній адміністрації пройшло під головуванням заступника начальника Харківської РВА Олега Товстолиткіна.

Серед учасників засідання – заступник начальника Харківської РВА Андрій Андрєєв, представники адміністрації, ДСНС, Держпродспоживслужби, Нововодолазької громади та правоохоронці.

Учасники обговорили заходи, які будуть реалізовані для локалізації спалаху африканської чуми свиней на території Нововодолазької громади. Частину заходів на території громади вже було проведено в оперативному режимі.

Зокрема, на засіданні було вирішено: 
▪ встановити зону захисту в радіусі 3 км від с. Федорівка та с. Круглянка Нововодолазької громади;
▪ визначити зону спостереження (нагляду) в с. Мануйлове, с. Знам’янка, с.  Новопросянське, с. Стара Водолага, с. Павлівка, с. Бахметівка, с. Ординка, с. Пластунівка Нововодолазької громади.
У перелічених населених пунктах будуть проведені збори громадян для роз’яснювальної роботи щодо вжиття заходів з профілактики чи у разі підозри виникнення африканської чуми свиней. Також буде проведено облік всього свинопоголів’я в господарствах усіх форм власності в зоні захисту та спостереження.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора