Про хід виконання заходів загальної мобілізації у громадах Харківського району йшлося на нараді під головуванням Володимира Усова

Дата: 19.06.2024 13:48
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

Хід виконання заходів загальної мобілізації у громадах Харківського району розглянули на нараді під головуванням начальника Харківської РВА Володимира Усова.

У заході взяли участь його заступники Андрій Андрєєв та Олег Товстолиткін, начальник Харківського РТЦК та СП Сергій Сіроус, представники територіальних громад району і правоохоронних органів.

Присутні обговорили поточні питання роботи дільниць оповіщення у громадах та шляхи підвищення мотивації жителів району долучатися до лав Сил оборони. Крім цього, учасники наради підкреслили необхідність бронювання працівників установ та організацій, які забезпечують функціонування критичної інфраструктури на території громад.

Як зазначив Володимир Усов, від виконання планових заходів із мобілізації залежить обороноздатність нашої держави. Кожен повинен нести відповідальність перед собою за захист своїх близьких від окупантів та долучитися до оборони України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора