Оповіщення військовозобов’язаних на підприємствах обговорювали на нараді з питань забезпечення виконання заходів загальної мобілізації у районах м. Харкова

Дата: 13.06.2024 10:00
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

Нараду скликав начальник Харківської РВА Володимир Усов за участі  свого заступника Олега Товстолиткіна, керівників ТЦК та СП міста й області, представників Харківської міської ради, адміністрацій районів Харкова, правоохоронних органів.

Учасники наради звернули увагу на оповіщення військовозобов'язаних робітників підприємств Харкова та питання бронювання працівників установ і організацій, які забезпечують функціонування критичної інфраструктури міста.

Також на зустрічі обговорили забезпечення підприємствами Харкова військових формувань необхідними транспортними засобами і технікою.

Як наголосив Володимир Усов, забезпечення українських військ необхідною технікою є важливою складовою мобілізаційних завдань. Йдеться про належне проведення заходів, пов'язаних з військовим обліком, завчасною та якісною підготовкою, перевіркою готовності до передачі техніки військовослужбовцям.

Керівник району надав необхідні доручення стосовно мобілізаційних заходів людських і транспортних ресурсів у м. Харків представникам Харківської міської ради та адміністрацій міста.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора