У Пісочинській громаді розпочав роботу новий підрозділ добровільної пожежної охорони

Дата: 12.06.2024 17:00
Кількість переглядів: 139

Фото без опису


Це стало можливим завдяки сприяння та підтримки начальника Харківської районної військової адміністрації Володимира Усова, депутата Харківської районної ради Михайла Третяка, начальника ГУ ДСНС України в Харківській області Артема Астахова, Пісочинського селищного голови Олега Чернобая та директора ТОВ «Маяк ВВВ» Валерія Міщаненка.

На відкриття підрозділу добровільної пожежної охорони завітали начальник Харківської РВА Володимир Усов, його заступник Олег Товстолиткін, начальник ГУ ДСНС України в Харківській області Артем Астахов, начальник Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області Артем Костиря і голова Пісочинської селищної ради Олег Чернобай.

«Навіть під час війни не припиняємо створення нових команд добровільної пожежної охорони. Наразі в районі створено 5 таких підрозділів. Новостворений підрозділ у Березівці функціонуватиме на базі сільськогосподарського підприємства «Маяк ВВВ». Це приклад відповідального ставлення керівника громади до розвитку цивільного захисту», – розповів Володимир Усов.

Пожежний автомобіль, бойовий та формений одяг, необхідний інвентар підрозділ із 5 вогнеборців отримав від благодійників з польської гміни-побратима Харківського району Раконевиці.

Як зазначив керівник району, тепер добровольці допомагатимуть професійним рятувальникам ДСНС забезпечувати захист Березівки та навколишніх територій від невеликих пожеж.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора