У Харківському районі проводитимуться заходи із протипожежного захисту

Дата: 28.05.2024 15:30
Кількість переглядів: 134

Фото без опису


Охорона об’єктів у пожежонебезпечний період 2024 року стала одним із питань засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів начальник Харківської районної військової адміністрації Володимир Усов.

У засіданні взяли участь працівники Харківської РВА, представники Харківського районного управління ДСНС України та Головного управління Держпродспоживслужби у Харківській області, Харківської районної ради, правоохоронних органів і територіальних громад району.

Під час засідання було визначено необхідність розробки плану заходів щодо охорони та захисту лісів у пожежонебезпечний період та протипожежного захисту місць збирання, переробки та зберігання продуктів урожаю. Відповідні завдання доручено виконати представникам органів місцевого самоврядування та керівникам сільськогосподарських підприємств району.

Крім цього, представникам територіальних громад було рекомендовано розглянути продовження дії заборони відпочинку населення на водних об'єктах відповідно до рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області.

Окрему увагу приділили приведенню у готовність об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту у громадах району та функціонуванню Пунктів незламності у літній період 2024 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора