У Харківській області відбудовують заклади охорони здоров'я

Дата: 21.05.2024 11:00
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

Наразі тривають аварійно-відновлювальні роботи на чотирьох об'єктах закладів охорони здоров'я, які були розпочаті минулоріч. Загальна вартість відбудови складає 216,3 мільйона гривень.

У Дергачівській громаді триває відновлення Центру первинної медико-санітарної допомоги. На об'єкті відремонтували фундамент, стіни, перекриття й покрівлю, змонтували віконні блоки, проклали інженерні мережі.
Станом на сьогодні проводяться роботи із внутрішнього оздоблення приміщень та опорядження фасаду. Обсяг фінансування відновлювальних робіт на цьому об'єкті у 2024 році складає 47,1 мільйона гривень.
Ремонтні роботи також проводяться в амбулаторії загальної практики сімейної медицини у Старосалтівській громаді Чугуївського району, в будівлях Обласної дитячої клінічної лікарні №1 і Обласної клінічної травматологічної лікарні.

Усі відновлювальні роботи на чотирьох об'єктах закладів охорони здоров'я планують завершити до кінця поточного року. Хід робіт перебуває на постійному контролі начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Харківська обласна військова адміністрація



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора