Олег Синєгубов розповів про перебіг будівництва фортифікаційних споруд

Дата: 18.05.2024 11:40
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

Олег Синєгубов розповів про перебіг будівництва фортифікаційних споруд під час брифінгу в Офіційному Медіацентрі ХОВА за участі свого заступника Михайла Харнама та представників підрядних організацій.
За словами Олега Синєгубова, ХОВА діє в межах повноважень, до яких перевіряти засновників підрядних організацій не входить.

Для зведення фортифікаційних споруд в 2023 році Харківська ОВА уклала 47 договорів на постачання лісоматеріалів на більш як 77,5 мільйонів гривень. Цим коштом поставлено майже 20 тисяч кубометрів деревини — 100% обсягу. Цьогоріч укладено 154 договори на загальну суму 224,1 мільйона гривень. Станом на сьогодні ще триває будівництво фортифікаційних споруд.

Уже використано понад 116 мільйонів гривень. Відповідно до укладених договорів, має бути поставлено 43 тисячі кубометрів лісоматеріалів. Наразі поставки деревини за укладеними договорами тривають, будівництво фортифікаційних споруд продовжується. Лісоматеріали доставляють відповідно до термінів та договорів.
Загалом в напрямку будівництва фортифікаційних споруд працюють близько 30 цивільних підприємств. Понад 500 працівників та більш як 200 одиниць техніки.

Водночас, в межах робіт з облаштування лінії оборони триває встановлення бетонних тетраедрів. Завдання, які ставили військові за 2023 рік, — виконані на 100%. 
Частину робіт згідно з планом розпочали виконувати вже у 2024-му році, але роботи були призупинені на деяких ділянках через постійні обстріли.

Харківська обласна військова адміністрація
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора