Володимир Усов узяв участь в апаратній нараді під головуванням очільника ХОВА Олега Синєгубова

Дата: 30.04.2024 17:42
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

 

Начальник Харківської РВА Володимир Усов узяв участь в апаратній нараді під головуванням очільника ХОВА Олега Синєгубова.
Серед питань наради - відновлення соціальної інфраструктури та безпечні умови для проведення національного мультипредметного тесту.

У Харківській області продовжують відновлювати об’єкти, які постраждали внаслідок обстрілів рф.
У 2023 році була розпочата реалізація 98 проєктів, які включені до Регіональної програми відновлення, розвитку та підтримки життєзабезпечення Харківської області на період дії воєнного стану в Україні. Зокрема, це 76 проєктів відновлення багатоквартирних житлових будинків, 8 проєктів відновлення закладів освіти, 10 проєктів відновлення закладів охорони здоров’я, 3 проєкти відновлення адміністративних будівель, 1 проєкт будівництва бомбосховища. По всіх проєктах відновлення розроблена відповідна документація.
Як зазначив Олег Синєгубов, районні військові адміністрації та органи місцевого самоврядування мають комунікувати з людьми щодо реалізації відновлення.

Також на Харківщині створили майже 50 тимчасових екзаменаційних центрів для проведення національного мультипредметного тесту.
На сьогодні в 11 населених пунктах регіону вже створено 49 тимчасових екзаменаційних центрів, з них у Харкові – 34; Пісочині, Балаклії, Краснограді, Лозовій, Чугуєві – по 2; Богодухові, Валках, Ізюмі, Кегичівці й селі Лиман – по 1.

Керівник ХОВА наголосив, що наразі докладається максимум зусиль для створення безпечних умов під час проходження НМТ в області.

Харківська обласна військова адміністрація



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора