Володимир Усов провів нараду з представниками територіальних громад району

Дата: 03.04.2024 14:00
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

 

Про проведення мобілізації та заходів цивільного захисту у громадах району йшлося на нараді, яку провів начальник Харківської РВА Володимир Усов.
У нараді взяли участь начальник Харківського РТЦК та СП Сергій Сіроус, директор Департаменту цивільного захисту Харківської ОВА Іван Сокол, представники територіальних громад та правоохоронних органів.
Присутні розглянули результати діяльності комісій з оповіщення та шляхи вдосконалення їхньої роботи у громадах району. Особливу увагу було приділено взаємодії відповідальних осіб громад із представниками РТЦК та СП і Національної поліції.

Наступним питанням стало обговорення особливостей місцевих автоматизованих систем централізованого оповіщення, алгоритм їхнього створення та перелік необхідної проєктно-кошторисної документації. До фінансування робіт зі встановлення систем сповіщення в громадах району планується залучити міжнародних партнерів.

На нараді також було презентовано комплекс заходів національного супротиву, націлений на здобуття бажаючими знань та навичок, спрямованих на стримування і відсіч противника. Такі навчальні програми включатимуть у себе заняття із базової військової підготовки, тактичних навичок, володіння стрілецькою зброєю, надання первинної медичної допомоги тощо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора