Відбулися слухання проєкту Національного плану з енергетики та клімату

Дата: 14.03.2024 16:50
Кількість переглядів: 107

Фото без опису

 

Сьогодні відбулися слухання проєкту Національного плану з енергетики та клімату в рамках Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Захід відбувся за участі представників центральних органів виконавчої влади, обласних і районних військових адміністрацій, місцевого самоврядування та експертів енергетичної галузі.
У режимі онлайн до слухань долучився начальник Харківської РВА Володимир Усов.

У ході презентації проєкту Національного плану з енергетики та клімату було висвітлено його основні положення та рівень позитивного впливу на регіони України і місцеві громади. Учасники слухань обговорили ключові цілі і напрями реалізації політики з питань клімату, ознайомилися з процесами підготовки плану та попередніми результатами моделювання розвитку енергетики.
Розробка цього плану є ще одним кроком до вступу України в ЄС. Як учасник Енергетичного Співтовариства та країна-кандидат на вступ до ЄС, наша держава зобов’язалася розробити план згідно з вимогами європейського законодавства.

За підсумками Конгресових слухань було сформовано перелік пропозицій щодо розробки необхідних рішень для ефективної реалізації Національного плану з енергетики та клімату.

Конгрес місцевих та регіональних влад



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора