Володимир Усов підбив підсумки роботи Харківської районної військової адміністрації у 2023 році

Дата: 07.03.2024 10:54
Кількість переглядів: 168

 

Фото без описуВолодимир Усов підбив підсумки роботи Харківської районної військової адміністрації у 2023 році на черговому засіданні сесії Харківської районної ради. Засідання провів голова Харківської районної ради Олександр Цупило в режимі відеоконференції.

Зокрема, очільник Харківської РВА відзвітував про забезпечення правопорядку в Харківському районі, стан виконання бюджету, розвиток соціальної та медичної сфер, агропромислового комплексу, здобутки культурного та спортивного життя району, активну співпрацю з волонтерами та міжнародними організаціями у минулому році.

Крім цього, Володимир Усов розповів про проведені заходи з відновлення пошкодженої внаслідок обстрілів рф інфраструктури та домівок жителів Харківського району, захист населення і територій району під час надзвичайних ситуацій, хід мобілізаційної та оборонної роботи.

Керівник району подякував депутатському корпусу Харківської районної ради, головам територіальних громад, начальникам військових адміністрацій населених пунктів, керівникам підприємств та установ району, волонтерам, благодійним організаціям за співпрацю у вирішенні питань пріоритетних напрямків роботи районної військової адміністрації в умовах воєнного стану.

Публічний звіт начальника Харківської РВА за підсумками роботи у 2023 році доступний за посиланням: https://rada.info/upload/users_files/04058775/155a3c3956c1e5a06eb9a555a981a42f.pdf

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора