У Харківській ОВА відбулося засідання обласної робочої групи «Прозорість та підзвітність»

Дата: 01.03.2024 10:40
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

Під головуванням заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова відбулося засідання обласної робочої групи «Прозорість та підзвітність». У режимі онлайн до нього долучився начальник Харківської РВА Володимир Усов.

Під час засідання учасники обговорили тендер щодо відновлення закладу освіти в Циркунівській громаді.
Як зазначив начальник Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області Андрій Алексєєв, варто розглянути питання доцільності проведення цих робіт найближчим часом із урахуванням безпекової ситуації в Циркунівській громаді. Було надано рекомендацію відтермінувати проведення цього тендеру з перерахунком проєктно-кошторисної документації.

Також було розглянуто закупівлі Красноградської РВА, зокрема продуктів харчування шляхом укладення прямих договорів. При перевірці здійснених закупівель Красноградською РВА порушень чи можливих корупційних складових виявлено не було.
Окрему увагу приділили питанню капітального ремонту з влаштуванням системи пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей в «Слобожанському ліцеї» Кегичівської територіальної громади Красноградського району. У переліку робіт також передбачено відновлення та облаштування укриття, яке зможе вмістити учнів під час повітряних тривог.

Харківська обласна військова адміністрація



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора