МІНІСТР ОСВІТИ І НАУКИ ВІДВІДАВ ПІСОЧИНСЬКУ ГРОМАДУ

Дата: 17.02.2024 09:28
Кількість переглядів: 205

У рамках візиту на Харківщину міністр освіти і науки України Оксен Лісовий та голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні Мунір Мамедзаде відвідали Пісочинську громаду. Їх супроводжували начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, начальник Харківської РВА Володимир Усов та голова Пісочинської селищної ради Олег Чернобай.

Учасники візиту завітали до цифрових освітніх центрів громади, відкритих завдяки співпраці з ЮНІСЕФ за співфінансування Пісочинської громади.
Молодіжні центри розміщені у безпечних просторах, де було оснащено освітні середовища та місця для проведення тренінгів і семінарів. У центрах молодь долучається до розробки власних проєктів та проведення заходів, вивчення англійської мови.
У навчальних просторах громади також проводяться уроки з надолуження школярами освітніх втрат. Цифрові центри стали середовищами для навчання та розвитку дітей у комфортних умовах.

Крім того, учасники візиту проінспектували хід будівництва безпечного освітнього середовища для навчання дітей у громаді. Споруда буде здатна витримати пряме влучання ракети С-300. Вартість робіт з будівництва укриття становить 99,1 млн грн.

Створення майданчиків для самореалізації дітей та молоді громад району є одним із пріоритетних напрямків роботи. Функціонування цифрових освітніх центрів стало важливим кроком на шляху до забезпечення ефективного навчання та творчого розвитку юних жителів району попри війну.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора