ХАРКІВСЬКА ОВА УКЛАЛА МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ З КАРАЗІНСЬКОЮ ШКОЛОЮ БІЗНЕСУ

Дата: 16.02.2024 09:26
Кількість переглядів: 123

15 лютого відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» під головуванням заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова.

В режимі онлайн у ньому взяв участь начальник Харківської районної військової адміністрації Володимир Усов.

Учасники зустрічі обговорили доцільність залучення інженерів-консультантів до реалізації проєктів з капітального ремонту та реконструкції мостів на автомобільних дорогах загального користування державного значення Харківщини.

Крім цього, було розглянуто стан проведення публічних закупівель Департаментом економіки і міжнародних відносин Харківської ОВА.
Додатково начальник відділу з питань запобігання та виявлення корупції ХОВА Костянтин Ісаєв доповів про моніторинг стану подання декларацій за 2021-2022 роки посадовими особами обладміністрації. Усі фахівці, які працюють в ОВА, подали декларації.

Також на засіданні робочої групи було укладено Меморандум про співпрацю з з Навчально-науковим інститутом «Каразінська школа бізнесу». Як зазначив заступник начальника ХОВА Євген Іванов, це сприятиме професійному навчанню співробітників обладміністрації.

Харківська обласна військова адміністрація



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора